Lid worden

Lid worden van “De Tuinfluiter” ? PDF Afdrukken E-mail
Wilt u ook lid worden van vogelvereniging “De Tuinfluiter”?Wat kost het?De contributie bedraagt 30 euro per jaar voor volwassenen en 15 euro per jaar voor jeugdleden.Wat krijgt u ervoor?

  • U word automatisch lid van de NBvV, de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Hierdoor ontvangt u het maandblad “Onze Vogels” van de bond iedere maand in de brievenbus.
  • U ontvangt de nieuwsbrief van “De Tuinfluiter”, via de mail.
  • U kunt ringen bestellen met uw verkregen unieke kweeknummer. Hiermee kunt u uw vogels ringen wat in veel gevallen verplicht is om aan tentoonstellingen te mogen deelnemen.
  • U kunt deelnemen aan verschillende tentoonstellingen, de onderlinge tentoonstelling in Ommen, de regionale tentoonstelling, de districts-tentoonstelling van overijssel en de nationale bondsshow.
  • U kunt iedere donderdagavond het eigen clubgebouw bezoeken voor het stellen van vragen, bijwonen van vergaderingen, lezingen en andere activiteiten.

Ik wil meer informatie

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie of binnen lopen bij ons clubgebouw op een donderdagavond.

Ik wil lid worden

Bent u overtuigd en wilt u lid worden, neem dan contact op met secretaris Harry Muskee (0529-452797)

Geef een reactie